Wedstrijd verloop - resultaten


9e speelavond - 23 november 2022

Chiquita - GLS Netherlands: De eerste game was terecht voor Chiquita, GLS kon geen fatsoenlijke game produceren en dat kon Chiquita wel. Maar daarna ging het bij GLS beter lopen was de 11-6 een goede afspiegeling van de wedstrijd.

Soffritti - Boon Schilderwerken: Vooraf kon je nog een spannende pot verwachten maar na de eerste game was het krachtsverschil al snel duidelijk. Redelijk kansloos verloor Boon Schilderwerken met 3-14 en staan ze dichter bij de laatste dan de eerste plaats.

Last Pin Down - Pinslashers: Op papier kon dit een mooi partij worden maar dan moeten de pingoden je wel goedgezind zijn. Last Pin Down doet het de laatste tijd goed maar vanavond was Pinslashers een maatje te groot. De regerend kampioen verstevigt door deze 12-5 overwinning de 2e plaats maar ziet Soffritti wel iets uitlopen.

8e speelavond - 16 november 2022

Pinslashers - Boon Schilderwerken: Het was hard werken voor beide teams maar Pinslashers had toch het betere van het spel. Hoewel Bert zijn hoogste game naar 247 tilde was er verder weinig eer te behalen en door deze 12-5 overwinning van Pinslashers ruilen de teams van plaats op de ranglijst.

Last Pin Down - GLS: Hoogtepunt...Zuleika gooide haar eerste 200+ game. Dieptepunt...Axel kwam niet in de flow en vormde met 146 gemiddeld geen dreiging voor zijn directe tegenstander. Maar desondanks pakte GLS 13 broodnodige punten en houden ze aansluiting met de top.

Chiquita - Soffritti: Chiquita had weinig in te brengen tegen de koploper maar Marga en Stefan wisten in ieder geval 5 punten voor hun team binnen te slepen. Stefan verbeterde ook zijn hoogste serie naar 567.

7e speelavond - 9 november 2022

Last Pin Down - Chiquita: Als team speelde Chiquita prima en wonnen zij 3 van de 4 games plus het totaal. Arjan (147/352), Ben (186/507) en Stefan (226/565) verbeterden hun hoogste game en serie. Maar Last Pin Down wist 8 van de 12 games tussen spelers te winnen en dat leverde meer punten en dus de overwinning op. Met 9-8 doen de spelers van Last Pin Down het goed en staan ze terecht op de 2e plaats.

Pinslashers - Soffritti: De regerend kampioen tegen de huidige koploper. De vorige ontmoeting werd door Pinslashers gewonnen maar nu kwamen ze individueel tekort. Casper verbeterde wel zijn hoogste game naar 247 en ook Fred verbeterde zijn hoogste game naar 226. De verschillen waren soms erg klein maar Soffritti won met 10-7 en vergroten hun voorsprong.

GLS - Boon Schilderwerken: Behalve Bert, die zijn hoogste serie op 601 zette en Zuleika met haar hoogste game van 187, was er weinig om over naar huis te schrijven. Blijkbaar zijn er nu 2 teams die verlangen naar de winterstop! Maar na een terechte 11-6 overwinning staat Boon Schilderwerken op de derde plaats.

6e speelavond - 2 november 2022

GLS - Soffritti: Axel verbeterde zijn hoogste game naar 246 maar verder kon GLS niets bijzonders tegenover de scores van Soffritti zetten. Met 12-5 start Soffritti de tweede speelronde goed en staan ruim bovenaan.

Boon Schilderwerken - Last Pin Down: De meest verrassende uitslag van de avond, 15,5-1,5, waarmee Last Pin Down het team van Boon Schilderwerken doet verlangen naar de winterstop. Voor de derde avond op rij verbeterde Rob zijn hoogste game naar 221 en ook Ruud was helemaal los met hoogste game en serie (173/449).

Pinslashers - Chiquita: Geen sterke games van Pinslashers maar Chiquita was ook niet in staat om daar iets tegenover te zetten. Deze 12-5 overwinning komt Pinslashers heel goed uit en blijven ze in de buurt van de top.

5e speelavond - 19 oktober 2022

Pinslashers - Last Pin Down: Bij deze wedstrijd veel persoonlijke verbeteringen. Hoogste games voor Vincent (225), Henk (203), Rob (193) en Ton (199), met hoogste serie voor Ruud (432). Maar de 10-7 winst ging naar Last Pin Down.

Chiquita - GLS: Het had voor GLS een grote overwinning kunnen worden, maar ze hadden geen rekening gehouden met Aryan. Net als vorige week won hij zijn 3 games, door steeds vanaf frame 7 te gaan striken. Respect. Maar verder verbeterden Jack (184/496) en Wilco (202/582) hun hoogste game en serie en Zuleika (180) haar hoogste game.

Boon Schilderwerken - Soffritti: Soffritti deed wat het moest doen en versloeg naaste concurrent Boon Schilderwerken in een rechtstreeks duel met 12-5. Hiermee nemen ze na de eerste speelronde de koppositie over.

4e speelavond - 12 oktober 2022

Soffritti - Chiquita: Erik had een goede avond, verbeterde zijn hoogste serie naar 906 in deze met 12-5 gewonnen partij tegen Chiquita. Hoogtepunten waren wel de 3 gewonnen games van Aryan en Melissa, die haar hoogste game verbeterde naar 166 en haar serie op 439 zette.

Boon Schilderwerken - Pinslashers: Sinds het vertrek van Erik is het spel van de regerend kampioen erg wisselvallig. Ook tegen Boon Schilderwerken konden ze geen vuist maken. Boon won met 12,5-4,5 en gaan aan de leiding in de competitie.

GLS - Last Pin Down: een gelijk opgaande partij, die door beide teams gewonnen had kunnen worden. Total pinfall na 12 games was 2333 tegen 2332 voor Last Pin Down. Maar het was GLS die met 9,5-7,5 met de winst ervandoor ging. Jack en Rob verbeterden hun hoogste game, 160 en 176.

3e speelavond - 5 oktober 2022

Sommige spelers moeten nog even wennen aan het oliepatroon Bourbon Street, maar inmiddels zien we dat de meeste spelers wel een goede lijn kunnen vinden. Het patroon blijft de gehele avond goed liggen en er worden mooie scores gegooid. Vanavond deed Boon Schilderwerken goede zaken, blijkbaar willen ze niet wachten tot na de winterstop. Ook Soffritti had een ruime overwinning en dus staat de top-3 dicht op elkaar...

2e speelavond - 21 september 2022

Topper van de avond was Marga, die al haar games wist te winnen van de kampioen. Maar dat was helaas niet voldoende om te voorkomen dat Pinslashers met 12-5 won. Boon Schilderwerken wist nipt te winnen van Last Pin Down en Soffritti had eveneens een bescheiden overwinning op GLS. Hierdoor gaat de regerend kampioen met een half punt voorsprong aan de leiding...

1e speelavond - 14 september 2022

Na de openingsavond vorige week mochten de teams nu serieus aan de slag op deze eerste speelavond. Voor Chiquita kwam deze avond net te vroeg en moest de wedstrijd tegen Last Pin Down worden verzet naar 26 september. Inmiddels is deze wedstrijd gespeeld en is de scorelijst bijgewerkt...