Toernooien

Naast de reguliere competitie wordt er door de vereniging ook andere toernooien georganiseerd. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk het Bliekenstad toernooi, welke in 2018 voor de 31e keer wordt georgaiseerd en daarmee een van de langstlopende toernooien van Nederland is. Verder zijn er nog de Verenigingskampioenschappen voor de leden en het Kerstbowlen voor leden en introducees. Ook doet de vereniging met meerdere teams mee aan de Ton Zandboer Cupwedstrijden, waarbij de teams in een knockout systeem zich een weg naar de finale moeten banen. En als de competitie afgelopen is en je hebt nog geen zin om te stoppen, wordt er een Zomerleague georganiseerd.
Maar onze leden doen ook mee toernooien buiten de A15 Bowling en boeken daar regelmatig successen. Deze toernooien staan vermeld in de NBF Wedstrijdkalender.

  • "32e Bliekenstadtoernooi 16 t/m 21 april 2019"
  • "Winnaars 30e Bliekenstadtoernooi"

Kerstbowlen 2018

Ook dit jaar was het Kerstbowlen bijzonder geslaagd. Leuke en uitdagende spellen zorgden voor een gezellige en sportieve sfeer met hele leuke reacties.

Verenigingskampioenschappen 2019

De Verenigingskampioenschappen worden gespeeld op 19 en 20 februari, met de finale op 124februari. Meer informatie is hier te vinden...

Bliekenstadtoernooi 2019

Het 32e Bliekenstadtoernooi wordt georganiseerd van 16 t/m 21 april. De inschrijvingen zijn in volle gang. Meer informatie is hier te vinden...

Ton Zanboer Cupwedstrijden