25e speelavond - 10 mei 2023

Tijdens deze laatste speelavond van het seizoen 2022-2023 waren er geen verandering in de eindstand te verwachten. Soffritti was vooraf al tot officiele kampioen seizoen 2022-2023 benoemd en dat werd met applaus bevestigd. De enige plek waar nog iets kon gebeuren was om de 4e plaats tussen Last Pin Down en Boon Schilderwerken, maar het was al vrij snel duidelijk dat er daar niets zou veranderen.

Boon Schilderwerken - Soffritti: Boon Schilderwerken moest 9 punten meer scoren dan Last Pin Down maar dat bleek vanaf het een begin een moeilijke opgaaf te worden. Soffritti speelde weer zeer sterk en na 2 games was het met een voorsprong van 1-7 al een bekeken zaak voor de nieuwe kampioen. Uiteindelijk werd het 5-12 en eindigd Boon op de vijfde plaats.

Pinslashers - Last Pin Down: Om de vierde plaats vast te houden moest Last Pin Down de schade beperkt houden maar ze waren vanavond kansloos tegen de runner-up van dit seizoen en kampioen van vorig seizoen, Pinslashers. Casper had een mooie 2e game maar vervloekte pin 8 in de laatste frame, waardoor hij bleef steken op 289, zijn hoogste game van het seizoen. Pinslashers won eenvoudig met 15-2. Door het resultaat van Boon was Last Pin Down toch nog verzekerd van de 4e plaats en kunnen ze terugkijken op een mooi seizoen.

Chiquita - GLS Netherlands: De spelers van Chiquita eindigen het seizoen op de laatste plaats maar ze kunnen wel terugkijken op een seizoen waar ze allemaal hun gemiddelde hebben verbeterd. Vanavond was er echter weinig eer te behalen tegen nummer 3, GLS Netherlands, die met een 14-3 overwinning het seizoen afsluiten.   UITSLAGEN 100523

 

24e speelavond - 26 april 2023

GLS Netherlands - Last Pin Down: Voor GLS was er niets te winnen of verliezen maar Last Pin Down kon de punten nog steeds hard gebruiken om de vierde plaats te behouden. Bij GLS was Petra weer van de partij en verbeterde gelijk haar hoogste game (167) en serie (435). Verder werden er nette games gegooid door beide teams maar dat kon niet voorkomen dat Last Pin Down met 7-10 verloor.

Soffritti - Chiquita: Aan Chiquita de beurt om te spelen tegen de kampioen van seizoen 2022-2023. Ben verbeterde zijn hoogste game naar 202 en was erg blij dat hij weer in staat is om zijn oude niveau te halen. Erik begon met 269 maar daarna bleef hij onder zijn gemiddelde, toch weer een 800+ serie. Maar met deze 10-7 overwinning is Soffritti nu officieel de nieuwe kampioen met een voorsprong van 19,5 punten bij het ingaan van de laatste speelavond..

Boon Schilderwerken - Pinslashers: De heren van Pinslashers zijn realistisch genoeg om te beseffen dat Soffritti niet meer in te halen was, daar was het gat veel te groot voor. Maar ze blijven voor de winst gaan. Boon Schilderwerken kon alle punten gebruiken om het gat met Last Pin Down te dichten in de strijd om de vierde plaats. Helaas werd het een kleurloze 5,5-11,5 verloren partij en moet er, met een 9,5 punten achterstand, heel wat gebeuren op de laatste avond.    UITSLAGEN 260423

 

23e speelavond - 19 april 2023

Chiquita - Boon Schilderwerken: Bij Chiquita was het Arjan O. die zijn hoogste game naar 161 bracht en gelijk zijn hoogste serie naar 415, maar dat was niet genoeg om zijn team van een 5-12 nederlaag te behoeden. Boon Schilderwerken nadert Last Pin Down tot 7 punten in de strijd om de vijfde positie.

GLS Netherlands - Pinslashers : Beide teams spelen alleen nog voor de eer en dat was vanavond weggelegd voor Pinslashers. Ze moesten wel werken voor de 10-7 overwinning maar meer dan verdiend. Zuleika verbeterde haar hoogste game naar 243 en Casper had weer een mooie 805 serie.

Soffritti - Last Pin Down: De heren van Soffritti kunnen de slingers alvast ophangen maar gelukkig spelen ze nog voluit voor de winst. Erik begon weer met een 268 game in een serie van 885. Last Pin Down heeft met nog 2 speelavonden te gaan een lichte voorsprong op Boon en moet nog even volhouden voor die vierde plaats.    UITSLAGEN 190423

 

22e speelavond - 5 april 2023

Soffritti - GLS Netherlands: Soffritti zit met nog 3 speelavonden te gaan helemaal in de flow. Ook GLS kon daar geen verandering in brengen. Erik begon gelijk met een 288 game en eindigde met een verbetering van zijn hoogste serie naar 967. Met 13-4 dendert Soffritti door op weg naar de titel.

Last Pin Down - Boon Schilderwerken: Deze twee teams zijn in een strijd verwikkeld om de vierde plaats en na vanavond heeft Last Pin Down de betere papieren. Ondanks dat Rijk zijn hoogste game naar 269 bracht bleef er verder niets meer over dan een 13-4 winst door Last Pin Down en een 14 punt voorsprong.

Pinslashers - Chiquita: Pinslashers moest vanavond helaas met een blindscore spelen en dat heeft grote gevolgen gehad in de strijd om het kampioenschap. Tegen een prima spelende Chiquita werd met 12-5 verloren en is de achterstand op de koploper opgelopen tot 28 punten.

Volgende week is het Bliekenstadtoernooi en daarna beginnen we aan de laatste drie speelavonden.   UITSLAGEN 050423

Verenigingskampioenschappen 2023

De verenigingskampioenschappen 2023 zijn goed verlopen. Bij de heren A klasse is Erik Wolters kampioen geworden, bij de dames is Zuleika Tromp kampioen en bij de heren klasse B feliciteren wij Rob Vermij. Dank aan alle deelnemers en de felicitaties voor de kampioenen.

21e speelavond - 22 maart 2023

Last Pin Down - Chiquita: Bij deze twee teams zijn er 5 spelers die het volgende week tegen elkaar gaan opnemen bij de verenigingskampioenschappen, maar alleen Ben en Stefan lieten zien wat hun strijdplan wordt. Of hebben de anderen gewoon hun krachten gespaard.... Dat weten we volgende week, maar vanavond was het Chiquita die blij mocht zijn met de 9-8 overwinning, omdat Last Pin Down veel mindere games liet zien.

Pinslashers - Soffritti: Deze topper tussen de nummers een en twee, waarbij Pinslashers zou moeten winnen om wat spanning in de laatste fase van de competitie te brengen, verliep anders dan de regerend kampioen had gehoopt. Beide teams zetten mooie scores neer maar de winst viel, verdiend, bij de huidige koploper. Erik had wederom een fraaie 905 serie maar Casper zette daar goede games tegenover en wist 2 punten te pakken. Met deze 10-7 overwinning heeft Soffritti een voorsprong van 20 punten met nog 4 speelavonden te gaan.

GLS Netherlands - Boon Schilderwerken: GLS staat op ruime afstand van de koplopers derde en dat zal niet meer veranderen, maar ook de voorsprong op de rest van het veld is voldoende. Maar Boon heeft nog wel zicht op de vierde plaats en zal daar alles aan doen. Maar tegen GLS liep het niet zo goed, werd er verloren met 10,5-6,5 en is de achterstand op Last Pin Down nu 5 punten. Axel had een goede avond met een verbetering van zijn hoogste game naar 254 en een gemiddelde van 244 en lijkt hij klaar voor de verenigingskampioenschappen volgende week.        UITSLAGEN 220323

20e speelavond - 15 maart 2023

Pinslashers - GLS Netherlands: Pinslashers heeft zich voorgenomen te blijven strijden tot het eind en vanavond tegen GLS hielden ze de schade beperkt en lopen zelfs een half punt in op Soffritti. GLS deed wat het kon maar wist niet meer dan 5,5 punt eruit te slepen. Volgende week de topper Pinslashers - Soffritti, dat bepalend zal zijn voor het restant van het seizoen.

Chiquita - Boon Schilderwerken: Deze wedstrijd tegen Boon werd weliswaar met 7-11 verloren maar Chiquita kon met opgeheven hoofd de spelersruimte verlaten. Arjan O. verbeterde zijn hoogste game en serie (157/401) en alle spelers wonnen 1 of meer van hun partijen. Boon Schilderwerken kijkt vooruit naar de vierde plaats en ziet Last Pin Down staan op slechts 3,5 punt.

Last Pin Down - Soffritti: Met nog 5 speelavonden te gaan moet Soffritti heel veel laten liggen willen ze geen kampioen worden, maar niets is onmogelijk. Bij Last Pin Down deden ze hun best om het onmogelijke mogelijk te maken, maar het bleef bij een paar mooie games van Ton en Rob waarmee ze het team 6 punten bezorgden. Hoogtepunt bij Soffritti was de bijna perfect game van Fred, die helaas op 287 bleef steken, maar een meer dan mooie verbetering van zijn hoogste game. Soffritti heeft 17 punten voorsprong met 5 speelavonden te gaan. Komende wedstrijd tegen Pinslashers kunnen ze een grote slag slaan.        UITSLAGEN 150323

19e speelavond - 8 maart 2023

Boon Schilderwerken - Soffritti: Bij Boon zien we Maria sinds lange tijd weer gooien en na een matige eerste game verbeterde ze haar hoogste game naar 145. Ook Lesley deed weer eens goed mee met een verbetering naar 191. Als team werd 1 punt gescoord en overige punten werden gewonnen door te profiteren van de mindere games van Soffritti. Maar Soffritti hield de schade beperkt, won met 11-6 en zijn hard op weg.... 

Pinslashers - Last Pin Down: Pinslashers heeft de achtervolging op Soffritti nog niet opgegeven, het is tenslotte pas afgelopen als de laatste bal gegooid is. Vanavond had Last Pin Down niets in te brengen. Dankzij een mooie serie van Ton, die twee punten wist te pakken, werd met slechts 15-2 verloren. Ook Peter Maas verbeterde zijn hoogste serie en wist al zijn punten te winnen. Met nog 6 speelavonden te gaan is het verschil tussen Pinslashers en Soffritti "slechts" 17,5 punt en is er nog van alles mogelijk.

GLS Netherlands - Chiquita: GLS heeft niet de illusie dat ze nog meedoen voor de titel en het gat naar 2 is bijna 30 punten en dus ook ver weg. Maar de derde plaats is ook mooi en door de 13-4 overwinning op Chiquita blijft de voorsprong op de achtervolgers meer dan comfortabel.     UITSLAGEN 080323

18e speelavond - 22 februari 2023

GLS Netherlands - Last Pin Down: GLS maakte geen sterke indruk vanavond maar daar maakte Last Pin Down te weinig gebruik van. Ton verbeterde weer zijn hoogste game naar 208 maar verder was er bij beide teams weinig te melden, getuige de 9-8 overwinning van GLS.

Soffritti - Chiquita: Ben en Stefan hadden een paar hele mooie games, waarbij Ben zijn hoogste game naar 197 bracht, maar Soffritti wist daar steeds een betere game tegenover te zetten. Henk was in goede vorm terug van wintersport, Fred had een mooie serie van 215 gemiddeld, maar de hoogtepunt van de avond was de 298 game en baanrecord van Erik, hoewel hij zichtbaar baalde van zijn laatste worp. Met deze 15-2 overwinning moet het heel raar lopen wil Soffritti...........

Boon Schilderwerken - Pinslashers: Hoewel het gat met Soffritti steeds groter wordt blijft Pinslashers er elke week weer voor gaan. Geen bijzondere scores bij beide teams maar een terechte 11-6 overwinning voor de regerend kampioen.     UITSLAGEN 220223

17e speelavond - 15 februari 2023

Soffritti - Pinslashers: Deze strijd der titanen was niet direct beslissend voor het kampioenschap maar bij een overwinning zou Pinslashers wel heel dicht op de hielen van Soffritti kunnen komen. Maar Soffritti speelde goed en hoewel Pinslashers daar prima games tegenover zette werd het toch 11-6 voor de koploper, die haar voorsprong vergroot tot 17,5 punten.

Boon Schilderwerken - GLS Netherlands: Storingen bij de scoreverwerking zorgde helaas voor irritaties en oponthoud maar eenmaal op gang werd er gewoon gestreden om ieder punt. Jack verbeterde zijn hoogste game en serie (202/696). Er werden veel games op enkele pins beslist maar het was GLS die vaak aan het korste eind trok. Met 11,5-5,5 maakt Boon Schilderwerken weer een kleine stap richting een podium positie maar heeft nog een lange weg te gaan.

Chiquita - Last Pin Down: Chiquita streed voor wat het waard was en er had mogelijk meer in gezeten, maar Last Pin Down hield stand en won vrij eenvoudig met 10-7. Aryan verbeterde zijn hoogste game en serie naar 189 en 549.      UITSLAGEN 150223

16e speelavond - 8 februari 2023

Last Pin Down - Boon Schilderwerken: Rijk verbeterde zijn hoogste game (238), Joma's games waren 20+ boven haar gemiddelde en Bert's 220 game zorgde mede voor een 100+ overwinning van de eerste game. Maar Last Pin Down hield stand en profiteerde van de mindere games van de tegenstander en verloor met slechts 8-9, waardoor ze nog steeds 11 punten voor staat op Boon.

Chiquita - Pinslashers: Casper was in vorm vanavond, met een verbetering HG van 258 en een serie gemiddelde van 237. Daarmee spoorde hij zijn team aan in deze met 15-2 gewonnen partij. Maar bij Chiquita waren ook mooie prestaties te noteren, ook al leverden die geen punten op. Arjan verbeterde zijn HG naar 156 en Melissa krikte haar zelfvertrouwen op door 9 frames op rij de spare te maken.

Soffritti - GLS Netherlands: Kampioenskandidaat Soffritti had grootse plannen vanavond maar GLS wilde daar niet aan meewerken. Games werden vaak in de laatste frame beslist maar uiteindelijk wist Soffritti 10 punten uit deze onderlinge strijd mee te nemen maar staan nu "slechts" 12,5 punt voor op Pinslashers.         UITSLAGEN 080223

15e speelavond - 1 februari 2023

GLS Netherlands - Chiquita: Een partij met weinig verrassingen, met GLS die er met de 13-4 winst vandoor ging. Ben verbeterde zijn hoogste game naar 197, er waren enkele fraaie split killers te noteren en de meeste spelers verbeterden hun gemiddelde.

Soffritti - Boon Schilderwerken: Er waren geen bijzondere scores, maar Soffritti maakte korte metten met Boon Schilderwerken. Alleen Kees wist een punt te pakken maar verder was de 16-1 overwinning van Soffritti overtuigend en staan ze na drie speelrondes riant voor op Pinslashers.

Last Pin Down - Pinslashers: Last Pin Down vocht voor wat het waard was maar kwam soms net wat tekort. Met deze 10.5-6.5 overwinning raakt regerend kampioen Pinslashers iets verder achter op Soffritti maar met 10 speelavonden te gaan is er nog van alles mogelijk.        UITSLAGEN 010223

14e speelavond - 25 januari 2023

Pinslashers - Boon Schilderwerken: Ze hadden beloofd na de winterstop te starten, maar Boon Schilderwerken kon vanavond niet imponeren. Joma en Kees redden de eer door 3 punten te pakken, mede door de hoogste game van Joma van 175 waarmee ze op de 3 plaats staat van hoogste seizoen games dames! Met 14-3 blijft Pinslashers dicht bij koploper Soffritti en lijkt een podium positie steeds verder weg voor Boon Schilderwerken.

Last Pin Down - GLS Netherlands: Geen opvallende scores, hooguit wat gemiste kansen voor beide teams. Maar de 11-6 overwinning van GLS geeft een goed beeld van deze partij, waarbij GLS zich iets steviger op de derde plaats manifesteert maar een grote achterstand heeft op de bovenste twee.

Chiquita - Soffritti: De scores bij Soffritti waren wisselvallig maar voldoende om een 13,5-3,5 overwinning veilig te stellen en een 12 punten voorsprong te houden op Pinslashers. Arjan verbeterde zijn hoogste game naar 147 en serie naar 384.        UITSLAGEN 250123

13e speelavond - 18 januari 2023

Last Pin Down - Soffritti: Bij Last Pin Down was Ruud ondanks het verlies de man of the match. Verbetering hoogste serie naar 452 en alle drie zijn partijen gewonnen. Soffritti was tevreden met deze 12-5 gewonnen partij omdat de achtervolgers het niet veel beter deden.

Boon Schilderwerken - Chiquita: Chiquita profiteerde van een matig scorende tegenstander en ondanks het verlies konden ze teruglkijken op een mooie wedsrtijd. Arjan verbeterde zijn hoogste serie en ziet zijn gemiddelde wekelijks stijgen. Boon Schilderwerken loopt nog een eind achter maar heeft nog wel zicht op een podiumplaats.

Pinslashers - GLS Netherlands: GLS wist niet meer dan 5 punten af te snoepen van Pinslashers maar wist dat er meer in had gezeten. Soms loopt het gewoon anders dan verwacht. GLS staat nog wel derde maar de voorsprong is verre van comfortabel.        UITSLAGEN 180123

12e speelavond - 11 januari 2023

Chiquita - Pinslashers: Pinslashers had een prima avond maar een paar mindere games zorgden ervoor dat Chiquita toch 6 punten mee mocht nemen. Casper verbeterde zijn hoogste game naar 248, Peter naar 166 en met 11 punten erbij blijven ze dicht op de koploper zitten en is er nog van alles mogelijk.

GLS Netherlands - Soffritti: Soffritti was op volle sterkte aanwezig en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Erik begon gelijk met 10 strikes maar moest lijdzaam toezien hoe de 10 pin bleef staan en 288 het hoogst haalbaar was. Een nieuw hoogste game en baanrecord, maar uiteraard alles behalve tevreden. GLS wist toch nog 5 punten te pakken, hoewel meer zeker mogelijk was.

Boon Schilderwerken - Last Pin Down: Het zal wel aan de hoge temperaturen liggen voor de tijd van het jaar, maar Boon Schilderwerken had vanavond nog niet door dat de winterstop voorbij was. Last Pin Down daarentegen kwam heel goed uit de startblokken en won terecht met 13-4. Ton verbeterde zijn hoogste game naar 203.        UITSLAGEN 110123

11e speelavond - 7 december 2022

Boon Schilderwerken - GLS Netherlands: Peter Vink had een hele goede avond, hij won zijn 4 games en verbeterde zijn hoogste game (191) en serie (618). Maar verder deden de overige spelers weinig om zijn prestatie te evenaren, geen uitzonderlijke scores. Desondanks was de 14 - 3 overwinning van GLS een uitslag waar gek genoeg beide teams mee konden leven.

Chiquita - Last Pin Down: Het was een gelijk opgaande partij met een terechte overwinning voor Chiquita. Ster van de avond was Stefan, die net niet zijn hoogste game verbeterde maar wel zijn hoogste serie op 838 neerzette.

Soffritti - Pinslashers: Door omstandigheden moest Soffritti met een blindscore spelen tegen Pinslashers, maar ook Erik had zijn avond niet in deze met 12 - 5 verloren partij. Maar de koppositie blijft toch redelijk onbedreigd.

Volgende week is het Kerstbowlen en daarna een welverdiende winterstop. De competitie vangt dan weer aan op 11 januari. Fijne feestdagen allemaal!        UITSLAGEN 071222

10e speelavond - 30 november 2022

Soffritti - Last Pin Down: Een makkelijke avond voor Soffritti omdat Last Pin Down totaal niet in staat was enige games van betekenis te produceren. Koploper Soffritti heeft in deze met 13-4 gewonnen partij 4 punten verloren door eigen toedoen. Fred verbeterede wel zijn hoogste game, nu 246.

GLS Netherlands - Pinslashers: Verrassing van de avond was de de aanwezigheid van Paul, die nog steeds druk is met revalideren maar er even uit moest. Hij zette zijn hoogste game op 165, wat ook goed is voor zijn handicap. Ook Vincent 235 en Henk 211 deden een schepje bovenop hun hoogste game in deze met 10-7 gewonnen partij tegen GLS.

Boon Schilderwerken - Chiquita: Het was Stefan die de eer van zijn team redde door 2 punten te pakken tegen Boon Schilderwerken, die met 15-2 een makelijke avond had zonder tot de bodem te gaan. Nog een speelavond en dan de winterstop. Kijk nu al uit naar het nieuwe jaar!        UITSLAGEN 301122

9e speelavond - 23 november 2022

Chiquita - GLS Netherlands: De eerste game was terecht voor Chiquita, GLS kon geen fatsoenlijke game produceren en dat kon Chiquita wel. Maar daarna ging het bij GLS beter lopen was de 11-6 een goede afspiegeling van de wedstrijd.

Soffritti - Boon Schilderwerken: Vooraf kon je nog een spannende pot verwachten maar na de eerste game was het krachtsverschil al snel duidelijk. Redelijk kansloos verloor Boon Schilderwerken met 3-14 en staan ze dichter bij de laatste dan de eerste plaats.

Last Pin Down - Pinslashers: Op papier kon dit een mooi partij worden maar dan moeten de pingoden je wel goedgezind zijn. Last Pin Down doet het de laatste tijd goed maar vanavond was Pinslashers een maatje te groot. De regerend kampioen verstevigt door deze 12-5 overwinning de 2e plaats maar ziet Soffritti wel iets uitlopen.        UITSLAGEN 231122

8e speelavond - 16 november 2022

Pinslashers - Boon Schilderwerken: Het was hard werken voor beide teams maar Pinslashers had toch het betere van het spel. Hoewel Bert zijn hoogste game naar 247 tilde was er verder weinig eer te behalen en door deze 12-5 overwinning van Pinslashers ruilen de teams van plaats op de ranglijst.

Last Pin Down - GLS Netherlands: Hoogtepunt...Zuleika gooide haar eerste 200+ game. Dieptepunt...Axel kwam niet in de flow en vormde met 146 gemiddeld geen dreiging voor zijn directe tegenstander. Maar desondanks pakte GLS 13 broodnodige punten en houden ze aansluiting met de top.

Chiquita - Soffritti: Chiquita had weinig in te brengen tegen de koploper maar Marga en Stefan wisten in ieder geval 5 punten voor hun team binnen te slepen. Stefan verbeterde ook zijn hoogste serie naar 567.         UITSLAGEN 161122

7e speelavond - 9 november 2022

Last Pin Down - Chiquita: Als team speelde Chiquita prima en wonnen zij 3 van de 4 games plus het totaal. Arjan (147/352), Ben (186/507) en Stefan (226/565) verbeterden hun hoogste game en serie. Maar Last Pin Down wist 8 van de 12 games tussen spelers te winnen en dat leverde meer punten en dus de overwinning op. Met 9-8 doen de spelers van Last Pin Down het goed en staan ze terecht op de 2e plaats.

Pinslashers - Soffritti: De regerend kampioen tegen de huidige koploper. De vorige ontmoeting werd door Pinslashers gewonnen maar nu kwamen ze individueel tekort. Casper verbeterde wel zijn hoogste game naar 247 en ook Fred verbeterde zijn hoogste game naar 226. De verschillen waren soms erg klein maar Soffritti won met 10-7 en vergroten hun voorsprong.

GLS Netherlands - Boon Schilderwerken: Behalve Bert, die zijn hoogste serie op 601 zette en Zuleika met haar hoogste game van 187, was er weinig om over naar huis te schrijven. Blijkbaar zijn er nu 2 teams die verlangen naar de winterstop! Maar na een terechte 11-6 overwinning staat Boon Schilderwerken op de derde plaats.        UITSLAGEN 091122

6e speelavond - 2 november 2022

GLS Netherlands - Soffritti: Axel verbeterde zijn hoogste game naar 246 maar verder kon GLS niets bijzonders tegenover de scores van Soffritti zetten. Met 12-5 start Soffritti de tweede speelronde goed en staan ruim bovenaan.

Boon Schilderwerken - Last Pin Down: De meest verrassende uitslag van de avond, 15,5-1,5, waarmee Last Pin Down het team van Boon Schilderwerken doet verlangen naar de winterstop. Voor de derde avond op rij verbeterde Rob zijn hoogste game naar 221 en ook Ruud was helemaal los met hoogste game en serie (173/449).

Pinslashers - Chiquita: Geen sterke games van Pinslashers maar Chiquita was ook niet in staat om daar iets tegenover te zetten. Deze 12-5 overwinning komt Pinslashers heel goed uit en blijven ze in de buurt van de top.         UITSLAGEN 021122

5e speelavond - 19 oktober 2022

Pinslashers - Last Pin Down: Bij deze wedstrijd veel persoonlijke verbeteringen. Hoogste games voor Vincent (225), Henk (203), Rob (193) en Ton (199), met hoogste serie voor Ruud (432). Maar de 10-7 winst ging naar Last Pin Down.

Chiquita - GLS Netherlands: Het had voor GLS een grote overwinning kunnen worden, maar ze hadden geen rekening gehouden met Aryan. Net als vorige week won hij zijn 3 games, door steeds vanaf frame 7 te gaan striken. Respect. Maar verder verbeterden Jack (184/496) en Wilco (202/582) hun hoogste game en serie en Zuleika (180) haar hoogste game.

Boon Schilderwerken - Soffritti: Soffritti deed wat het moest doen en versloeg naaste concurrent Boon Schilderwerken in een rechtstreeks duel met 12-5. Hiermee nemen ze na de eerste speelronde de koppositie over.        UITSLAGEN 191022

4e speelavond - 12 oktober 2022

Soffritti - Chiquita: Erik had een goede avond, verbeterde zijn hoogste serie naar 906 in deze met 12-5 gewonnen partij tegen Chiquita. Hoogtepunten waren wel de 3 gewonnen games van Aryan en Melissa, die haar hoogste game verbeterde naar 166 en haar serie op 439 zette.

Boon Schilderwerken - Pinslashers: Sinds het vertrek van Erik is het spel van de regerend kampioen erg wisselvallig. Ook tegen Boon Schilderwerken konden ze geen vuist maken. Boon won met 12,5-4,5 en gaan aan de leiding in de competitie.

GLS Netherlands - Last Pin Down: een gelijk opgaande partij, die door beide teams gewonnen had kunnen worden. Total pinfall na 12 games was 2333 tegen 2332 voor Last Pin Down. Maar het was GLS die met 9,5-7,5 met de winst ervandoor ging. Jack en Rob verbeterden hun hoogste game, 160 en 176.        UITSLAGEN 121022

3e speelavond - 5 oktober 2022

Sommige spelers moeten nog even wennen aan het oliepatroon Bourbon Street, maar inmiddels zien we dat de meeste spelers wel een goede lijn kunnen vinden. Het patroon blijft de gehele avond goed liggen en er worden mooie scores gegooid. Vanavond deed Boon Schilderwerken goede zaken, blijkbaar willen ze niet wachten tot na de winterstop. Ook Soffritti had een ruime overwinning en dus staat de top-3 dicht op elkaar...        UITSLAGEN 051022

2e speelavond - 21 september 2022

Topper van de avond was Marga, die al haar games wist te winnen van de kampioen. Maar dat was helaas niet voldoende om te voorkomen dat Pinslashers met 12-5 won. Boon Schilderwerken wist nipt te winnen van Last Pin Down en Soffritti had eveneens een bescheiden overwinning op GLS. Hierdoor gaat de regerend kampioen met een half punt voorsprong aan de leiding...        UITSLAGEN 210922

1e speelavond - 14 september 2022

Na de openingsavond vorige week mochten de teams nu serieus aan de slag op deze eerste speelavond. Voor Chiquita kwam deze avond net te vroeg en moest de wedstrijd tegen Last Pin Down worden verzet naar 26 september. Inmiddels is deze wedstrijd gespeeld en is de scorelijst bijgewerkt...        UITSLAGEN 140922

Bowlingvereniging Gorinchem    1981-2023